N&FA dagen . Nollningen

 
Idag var det N&FA dagen på nollningen. (N&FA är i princip de huvudansvariga för hela nollningen). Målet med dagen var att samla poäng i olika grenar och framförallt att fjäska för N&FArna! De fick allt från stripteases till danser, fotmassage och kärlekssånger! Inte illa! Poängen med fjäskandet var att man då kunde få idolkort av dem som sedan ger extra poäng i tävlingen mellan programmen på skolan.
 
Sedan till grenarna! Vad ni ser på bilderna ovan är bumperball, som går ut på att komma till andra sidan i princip. Tänk lite rugby men bollarna är enorma och runt omkring dig. De flög åt alla håll när de krockade! Andra grenar inkludera att åka badring på såpatäckta presenningar, både stil och sträcka gav poäng, en bytestävling (alla började med ett iphone skal, ett lag kom tillbaka med ett piano... Förra året kom några andra tillbaka med en hyrbil. Helt galet!), samt en tävling som gick ut på att man skulle vara i en stor luftfylld bubbla i vattnet och ta sig en bit ut och sedan tillbaka!
 
 
Nollning är verkligen fantastiskt roligt! Jag vet att det förr kunde handla en del om förnedring etc. men så är det inte alls nu! Alla har jättekul, man lär känna sin klass och ingen behöver göra någonting som de inte vill! Superkul och superhärlig stämning!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Låter ju jätteroligt! :D

sv: Ja det är väldigt trevligt :)

2013-08-24 @ 15:47:24
URL: http://catchtheworld.blogg.se
Postat av: kaffehörnan

Vad fräcka bilder, kul med bubblor

2013-08-24 @ 22:14:09
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0