Diskbråck?

Bildkälla: weheartit
(Eftersom det visat sig omöjligt att fotografera sin egen rygg)
 
I ungefär en månad har min rygg gjort ont från och till. För en vecka sedan var jag hos läkaren och tog prover och röntgades men jag har inte fått något svar från det än. Allt jag vet är att han trodde att det kanske var diskbråck. Jag hoppas inte, hoppas verkligen inte, för man behandlar nämligen inte diskbråck. Man ger smärtstillande och väntar på att det ska gå över. I den optimala världen hade det bara varit att knäcka till någon kota så hade allt varit bra.
 
Men det är bättre nu än förut i alla fall, det är inte längre döden om någonting hamnar på golvet, jag kan bra dagar till och med böja mig ned och ta upp det utan att behöva gå ned på knä. Och ikväll kommer mamma och pappa hit för att sätta upp lite hyllor och TV. Tills dess ska jag dricka te, ligga på mage i sängen och försöka ta mig igenom några kapitel till i mikroekonomi boken eftersom vi har tenta om en vecka. (Hur bra det nu går att kombinera att ligga på mage och att dricka te haha).
 
"I den optimala världen" brukar jag förresten tänka hela tiden när jag ska åka till eller från lägenheten och inte har brytt mig om att titta på tidtabeller eftersom bussar och spårvagnar går ca var 10:e minut. "I den optimala av världar" eller "i en optimal värld" är jag hemma innan halv två kan jag exempelvis tänka. Den optimala världen inträffar oftast om jag inte behöver vänta alls på bussen eller spårvagnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0