Group meetings

Idag har jag varit i Göteborg en stund för att jobba med ett grupparbete, men ryggen gör fortfarande allt för ont för att sitta i en föreläsningssal i tre timmar så åkte hem efter första timmen av föreläsningen och sov som en stock hela vägen på bussen.

 

Förutom grupparbetet har vår INTU (internationella utskottet på Handels) nu skrivit och skickat välkomstmejl till våra 14 studenter, så ikväll eller imorgon får jag försöka skriva ihop en presentation av mig själv också. Klurigt men roligt! Största kruxet är att en av studenternas angivna mejl inte fungerar så det studsar bara tillbaka igen, jag kanske har hittat honom på facebook men när jag skickade ett meddelande till honom stod det att det skulle hamna i hans övrigt inkorg eftersom vi inte har någon relation (inga gemensamma vänner, inte ens från samma land etc.), så jag skickade en vänförfrågan, så får vi se om han accepterar haha. Problemet är att jag personligen kollar i min övrigt inkorg typ varannan månad och de kommer till Sverige den 18:e!

 

Det roligaste måste dock ändå vara meddelandet jag skickade:

 

Hi! Are you by any chance going to Sweden and School of Business, Economics and Law on the 18:th?

 

Hoppas att han svarar haha, kändes konstigt att skriva en lång utläggning om välkomnande eller vem jag är om det inte är han! Så svarar han inte (för det känns som ett vääääldigt konstigt meddelande att få från en random tjej i Sverige som plötsligt vill bli din vän), men förhoppningsvis är det ju han och då måste han ju se ett samband! Annars får jag be någon annan av buddisarna försöka.

 

På eftermiddagen / kvällen somnade jag en stund och återgick sedan till det vanliga – att plugga, men efter att ha läst det här stycket ungefär fem gånger:

 

”Figur 7.3 visar produktionsfunktionen genom att beskriv BNP per capita, y, som en funktion av kapitalintensiteten, k. Produktionen per capita är tilltagande i mängden kapital per capita, men i avtagande takt eftersom kapitalet har avtagande marginalproduktivitet. En ökning i total faktorproduktivitet skiftar hela produktionsfunktionen uppåt.”

 

Så bestämde jag mig för att det var dags att sluta för dagen / ta en paus och fortsätta se på Sagan om Ringen tillsammans med mamma, vi håller på att ta oss igenom alla filmerna igen! Nu är vi på del ett av de två tornen (vi har de förlängda versionerna så alla filmerna är två skivor var!)

 

Studytime!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0