Ungefär så bra det blir

 
Efter söndagsmiddagen drog jag ett djupt andetag och gick för att hämta min stora häst. Visserligen är han ungefär snällast på jorden för det mesta, men småsaker som aldrig hade skrämt mig när jag var tio ger mig panikattacker nu. (Ni ser ju till och med på bilden att han ler, så snäll är han).
 
Men idag när jag ryktade stod han alldeles stilla (förutom sin hosta, stackarn är förkyld) och jag hittade en klipunkt så han stod och njöt istället för att vilja gå tillbaka till hagen. Sedan satt jag upp och vi gick förbi eld utan problem (grannen brände gräs) och sen galopperade jag iväg. Älskar att plötsligt ha en fem växlad häst så att jag kan välja kort galopp istället för bara "förhoppningsvis galopp helst inte för fort". Så snäll var han idag att till och med pappa kunde tänka sig att sitta upp och skritta en bit! (Det var första gången på minst fem år som pappa red!)(Förutom när han typ satt på en häst för ett halvår sen).
 
Dagens andra träningspass blev med andra ord ridning och det känns i benen, underbart!
 
 Försöker vara fotografisk.
 
Efter ridturen skulle jag förresten sadla av osv. När man gör det i vårt stall behöver hästen först gå in i boxen och vända. Falcon stannade i boxen. Verkade pepp på kvällsmat snarare än mer utevistelse alltså. (Han fick som han ville).
 
Ungefär så bra det blir när man försöker ta en wefie med någon med enormt huvud som är ungefär lika stor som ens egen överkropp. Får be någon annan fota oss någon gång istället.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Fina!!! ❤❤❤

2014-03-17 @ 19:29:35
Postat av: Mupsetofs

Först och främst, vilken underbar dag det ser ut att ha varit! Och han är så jäkla fin din häst!! Nu har jag dessutom lärt mig et nytt ord! Wefie! Så där förgyllde du min dag också! :D

2014-03-19 @ 17:36:15
Postat av: Pauline

härligt!

2014-03-20 @ 19:21:57
URL: http://lillafrokenhurtig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0